Kundanpassad bokförings- och förvaltningstjänst

Fokusera på din kärnverksamhet och lämna ekonomin i våra händer

Vi hjälper dig med kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, hantering av medlemsregister, momsredovisning, bokslut, överlåtelsehantering, posthantering, fakturering, årsredovisning, deklarationshjälp, årsmötesupplägg och lönehantering.

Låt oss lindra stressen

Kom jag ihåg att skicka momsrapporten, är fakturan betald, har kunden betalat?
Stressmomenten är många när man är småföretagare, vi tar bort många av dem.

Hur jobbar vi?

Vi är kreativa och anpassar oss efter kundens behov. Vi ”känner” kunden och råder till det för den aktuella kundens bästa upplägg.

Som kund ska du känna dig trygg och tillfreds med oss. Du ska känna dig säker på att vi har ditt bästa i fokus. Vi är seriösa och pålitliga och du som kund ska lugnt kunna lägga dina ekonomitjänster i våra händer medan du koncentrerar dig på din kärnverksamhet.

Då vi vet att entreprenörer ofta har många saker på gång samtidigt och gärna vill få svar snabbt och gå vidare med nästa, strävar vi efter en hög nåbarhet.

Priser

Vi kan arbeta på löpande timpeng, på fast månadspris eller på avtalat årspris.

För bokslut kan vi också ha fast pris eller löpande pris. Vi faktuerar endast faktiskt arbetad tid och tillämpar ingen minimidebitering.

Boka ett möte med oss idag

Är du en bostadsrättsförening?

För en bostadsrättsförening eller samfällighet kan ibland tjänsten som köps in bli onödigt komplex. Vår tanke är att känna av era behov och anpassa vår tjänst helt efter dem. Vi är också snabba i att anpassa och justera tjänsten efter behov. Ni behöver heller inte betala för någon onödig central administration.

Tre anledningar att välja oss

Erfarna företagare

Personliga

Flexibla