Ett familjeföretag som varit i kundernas sits

Vilka är vi?

Dackman Redovisning är det lilla familjeföretaget som är redovisningsspecialist mot små aktiebolag och bostadsrättsföreningar. Bolaget startade 2005 och har sedan dess skött bokföringen för mindre bolag. Företaget drivs av Kajsa Dackman och Jonas Dackman. Företagandet och ledarskapet genomsyras av entreprenörsanda och högt nöjd-kundfokus.

Vi har över 20 års erfarenhet från att driva småföretag och föreningar och har varit verksamma i flera branscher. Genom detta har vi god inblick i småföretagarens möjligheter och utmaningar. Vi arbetar i första hand med lokala kunder i norra Storstockholm och har en stor flexibilitet och bred kunskapsbas. Även kunder från andra delar av Sverige som inte kräver lokal närvaro är välkomna.

Genom åren har vi med framgång startat flera olika bolag och i sann entreprenörsanda  lärt oss av våra misstag och av våra framgångar. Vi vill arbeta nära er som kunder och  hjälpa er att upprepa våra framgångsrecept och undvika våra misstag.

Vi har vårat kontor i Märsta, Sigtuna kommun. En spännande kommun som har fler arbetstillfällen  än arbetsföra innevånare. Stark tillväxt i hela  regionen leder till snabb tillväxt hos många företag i området och en stenhård konkurrens.  Vår idé är därför enkel, låt oss vara er ekonomiavdelning och lägg i stället er fokus på kärnverksamheten.

Våra medarbetare

Kajsa Dackman

Kajsa Dackman

Diplomerad redovisningsekonom med över 20 års erfarenhet

Lise-Lotte Rehn Fazlia

Certifierad ekonomiassistent

Jonas Dackman

Jonas Dackman

Entreprenör med ekonomiutbildning på högskolan

Kompetens till din verksamhet

Alla våra medarbetare bidrar med hög kompetens till din verksamhet. Antingen som diplomerad redovisningsekonom med  över 20 års erfarenhet från koncernredovisning eller från 3-7 års högskoleutbildning.

Vi är alla bra på olika delar och kan hjälpa er med alla delar ni behöver hjälp med inom redovisning och ekonomisk förvaltning. Behöver ni även teknisk förvaltning och juridisk hjälp så har vi samarbetspartners.

Tre anledningar att välja oss

Erfarna företagare

Personliga

Flexibla